script src='http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1' type='text/javascript'/>

fredag 9 december 2011

Det tar sig!

Idag fick vi fingrarna ur röven. Alla kläder är uppackade och ligger prydligt i garderoberna. All annan skit som vi ställt in i sovrummet är borta och det är rent o snyggt överallt. Skönt. Nu är det bara lite foton, hyllor och piffning kvar. Måste komma på hur det ska bli lite hemtrevlig på lilla toan, som vi för övrigt glömmer bort finns. En lampa och matta till lilla hallen skulle också sitta fint. När jag ändå är igång o önskar så skulle ett hembiträde som bor i tvättstugan sitta RIKTIGT fint. Jag tvättar minst två maskiner/dag men ändå är korgen konstant överfull! Meeen vi börjar känna oss hemma här. På riktigt.

Att vi fick så mycket gjort idag beror delvis på att den lilla vilden har haft närmare 40 graders feber hela dagen och då inte riktigt orkat vara lika aktiv som vanligt. Panodil hjälper inte ett skit. Är det någon som vet något annat bra febernedsättande läkemedel man kan ge till någon med astma?

Ser fram emot julbordet i morgon kväll med dom bästa pippibrudarna!

4 kommentarer:

  1. Våra barn har med astma, barnmottagningen sa att vi kunde/fick ge Ipren ändå. Det är något gammalt som lever kvar o något sjukvårdsrådgivningen o apoteket håller benhårt fast vid än, gammalmodiga var läkaren på barnmottagningens ord.
    Jag har inte märkt att något hänt.
    Lycka till o hoppas barnen blir friska.
    /Emelie C

    SvaraRadera
  2. Ring barn och fråga. Tror också du kan ge både ipren och panodil. Men det hjälpte inte ett skit på Ebbe när han hade det (vi smittade väl er i måndags...).

    SvaraRadera
  3. Ja vart man än läser, (1177, Ipren förpackningen, Apoteket osv) så ska man ju absolut inte ge något preparat med acetylsalicylsyra i pga ASA-astma. Vet att dom ger det på barn, men då under övervakning. Hm klurigt det där...
    Ska höra med läkaren på nästa kontroll. Spännande att se vad han säger :)
    Tack för svaret.

    SvaraRadera
  4. Julia: din kommentar kom undertiden jag svarade på Emelies, men du ser ju mitt dilemma ;) Ipren o panodil har funkat fin fint förut men sen vi fick astman konstaterad har vi inte vågat ge Ipren.
    Är Ebbe pigg nu?

    SvaraRadera