script src='http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1' type='text/javascript'/>

söndag 30 december 2012

Välkomna!

Hej och välkommen till det nystartade, men ack så framgångsrika företaget Tråk AB!
Här händer det absolut ingenting, och vill man klättra på väggarna av tristess så ska man verkligen göra ett besök här!
En skapligt sliten morsa med ett hemskt utseende välkomnar dig med öppna armar. När chocken av den åsynen lagt sig är det bara att kliva in i företagets lokaler som trots allt ändå är ganska fräscha, med undantag för utrymmet där tvättverksamheten borde bedrivas, för där inne är det ständig kaos!
Tycker man om att sortera, vika och tvätta så kan man spendera oändligt många timmar där.

När man tröttnat (hur man nu kan göra det?!) på tvättavdelningen kan man gå vidare till leksaksavdelningen. Även där är det ett ständigt kaos, och om man gillar att plocka plocka plocka och plocka i ordning ca 7852st leksaker så har man kommit helt rätt. Tvååringen som ständigt är i rörelse och som säger nej till allt ingår!
Som en liten bonus kan man få trampa på små legobitar som gömt sig i mattan. Smärta garanteras.

Är man istället ute efter lite större utmaningar finns det ett rum med Nintendo Wii installerat. Allt ligger huller om buller och vill man ha en specifik gubbe att spela med till tex Skylander Giants, så kan du räkna med en skaplig lektion i hur, varför och när man ska utföra ett visst slag av den sexåriga bossen som huserar där inne och tror att han bestämmer över hela världen och dess befolkning.
Vill du ha en utmaning i trots och ett skapligt prövande av ditt tålamod? Tveka inte att kliva in där! Gråa hår kan nästan garanteras!

Vi har även en rar liten bäbis här på företaget. Av honom kan du bli sliten i håret, nerdreglad, biten i hakan och mycket mer. Han är gärna på och rör saker han inte får, så ett motionspass inkl styrka, eftersom han gärna vill bli buren hela tiden, får din kropp i trim. Tänk på att skenet bedrar! Det söta lilla ansiktet kan snabbt förvandlas till ett gnälligt sådant med krokodiltårar.

Låter detta intressant?
Jag betalar 150:- i timmen för den som frivilligt kommer hit!
Deal?!

Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar